Bransjeprogram for detalj- og faghandelen

Detalj- og faghandelen har lenge vært i omstilling og det stilles nye krav til kompetanse både innen digital markedsføring og netthandel. Korona-krisen har forsterket dette. For noen har korona-situasjonen ført til travle dager og usikkerhet rundt smittevern og møte med kunder. Andre deler av næringen har opplevd tomme butikker og mange har blitt permittert.

Jente som handler klær (foto: Pexels)
(foto: Pexels)

I bransjeprogram tilbys nå gratis kurs både for deg som nå er permittert eller arbeidsledig, eller for deg som er i full jobb, men ser at bransjen er i omstilling. Nå har du mulighet til å skaffe kompetanse bransjen etterspør framover.

Handel og Kontor, Virke, LO, NHO Service og Handel og NHO samarbeider med Kompetanse Norge om å utvikle korte og relevante utdanningstilbud.

Gjennom bransjeprogram kan du delta i korte kurs eller endelig starte på utdanningen du lenge har tenkt på. Det er helt gratis. Dagpengemottakere vil ikke miste dagpengene og arbeidstakere kan kombinere opplæring med jobb. Sidene vil bli oppdatert fortløpende.

Fagskole 

NKI

  • Følgende kurs fra NKI kommer i midten av juni:
  • Serviceledelse (7,5 studiepoeng)
  • Salgsledelse (7,5 studiepoeng)
  • Kommunikasjon (7,5 studiepoeng)
  • Salgsteknikk (7,5 studiepoeng)

AOF Fagskole

Fagskoleopplæring i moduler innen Helse Miljø og Sikkerhet (HMS) tilbys fra august. Les mer på AOF sine hjemmesider.

 Regelverk, roller, systematikk og HMS-økonomi og Arbeidsmiljøfaktorer

Markedsføring gjennom sosiale medier

Folkeuniversitetet
Bli god på markedsføring på digitale plattformer. Folkeuniversitetet har en rekke relevante kurs som går over én eller to dager.

Høyere utdanning

Handelshøyskolen NMBU

Vareproduksjon og logistikk, 10 studiepoeng (nettbasert)
Påmeldingsfrist 24.08.