Etterutdanningskurs i 50 timer samfunnskunnskap

Kurset er for tospråklige lærere som underviser innvandrere i 50 timer samfunnskunnskap.

Kurs høsten 2019

Kurspakken består av tre moduler som dekker emnene i «Læreplan for 50 timer samfunnskunnskap». Høsten 2019 arrangeres det kurs i modul 1 og 2.

Du kan kun ta hver modul én gang. Modulene kan tas i den rekkefølgen du velger selv – det vil si at du trenger ikke begynne med modul 1 og slutte med modul 3. For å få kursbevis må du ha tatt alle modulene.

Modul 1: fredag 8. november kl. 15.00 til lørdag 9. november kl. 16.00.
9. november kjører vi felles program med modul 2 fra kl. 15.00–16.00. Alle må delta på denne bolken.

Modul 2: lørdag 9. november kl. 15.00 til søndag 10. november kl. 16.00

Deltakere som mangler modul 1 og 2,  kan delta på begge modulene.

Arrangør: Introduksjonssenteret i Drammen

Innhold

Målet med høstens kurs er å gi de tospråklige lærerne innsikt i læreplanens emner 1, 2, 3 og 4 og pedagogisk bruk av opplæringsressursen samfunnskunnskap.no for de samme emnene. I tillegg blir det foredrag om 

Målet med modul 1 er å gi innsikt i læreplanens emne 1 og 2 og pedagogisk bruk av opplæringsressursen samfunnskunnskap.no for de samme emnene. I tillegg vil det bli foredrag om lærerrollen, voksenpedagogikk, metodiske prinsipper og den avsluttende prøven i samfunnskunnskap.

Målet med modul 2 er å gi innsikt i læreplanens emne 3 og 4 og pedagogisk bruk av opplæringsressursen samfunnskunnskap.no for de samme emnene. I tillegg vil det bli foredrag om lærerrollen, voksenpedagogikk, metodiske prinsipper og den avsluttende prøven i samfunnskunnskap.

Målet med modul 3 er å gi innsikt i læreplanens emne 5, 6 og 7 og i pedagogisk bruk av opplæringsressursen samfunnskunnskap.no for de samme emnene. I tillegg vil det bli foredrag om lærerrollen, voksenpedagogikk, metodiske prinsipper og den avsluttende prøven i samfunnskunnskap.

Påmelding

Kursene har begrenset antall plasser, så du må søke om plass. Ved fulltegnet kurs legger vi vekt på geografisk spredning og andre undervisningsspråk enn norsk og engelsk.

Søknadsfrist: 20.09.2019.

Avmeldingsfrist: 04.10.2019.

Bekreftelse på tildelt plass sendes på e-post 27.09.2019.

Hotell

Du bestiller hotellrom på nett . www.scandichotels.com eller ved å sende e-post til lillestrom@scandichotels.com og oppgi blockkode BKOM081119 for avtalepris hos Scandic Lillestrøm. Frist for bestilling av rom er 09.oktober. Det er bare deltakere med lang reisevei som får dekket hotellrom. Ta kontakt med 50timer@kompetansenorge.no for å avklare om hotellrom dekkes for deg. Kompetanse Norge dekker kun hotellovernatting på Scandic Lillestrøm.

Søk plass på modul 1

Søk plass på modul 2